Може ли да обикнеш някого още преди да го видиш?

Добави коментар

„Преди да те видя“ от Емили Хоутън е сгряваща сърцата история, в която „най-хубавото“ наистина е „невидимо за очите“.

С дебютния си роман британската авторка Емили Хоутън успя да завладее сърцата на почитателите на романтичните истории по цял свят.

Сега емоционалният и докосващ „Преди да те видя" се появява и на български език, за да потопи родните читатели в затрогваща история за любовта, надеждата и новото начало.

Алис и Алфи се намират само на метри един от друг, докато се възстановяват от опасни инциденти в отделението за рехабилитация. Дълбоко травмирана от преживяното, Алис упорито отказва да се вижда или да говори с когото и да било. Саможива по природа, тя винаги е разчитала единствено и само на себе си. Дори най-голямото предизвикателство в живота ѝ няма да я накара да се промени. Докато не чува гласа на Алфи.

Весел и общителен, той се е заел със задачата да поддържа доброто настроение на всички пациенти. Младежът просто не може да стои безучастен, когато някой има нужда от помощ. Затова, когато на леглото до него се появява нова съседка, която никой няма право да вижда, Алфи е по-любопитен от всякога. Неуморните му опити да развесели Алис в крайна сметка се оказват успешни и стъпка по стъпка двамата неусетно започват да се сближават – без да са се виждали дори и за миг.

Скоро никой не може да разсмее Алис така силно, както Алфи. А той най-после чувства, че е открил някого, на когото може да довери и най-големите си страхове. В среднощните разговори и шегите двамата намират близостта и покрепата, от която толкова се нуждаят. А между тях бавно започва да разцъфтява нещо повече от приятелство.

Дали обаче връзката, която са изградили, може да се пренесе в света навън? Да разкриеш себе си пред другия може да ти донесе повече, отколкото някога си мечтал, но може да донесе и огромно разочарование…

В духа на „Аз преди теб“ и „Вината в нашите звезди“, „Преди да те видя" е сърдечна история, която ни напомня, че приятелството и обичта могат да бъдат намерени дори и в най-трудните времена. Едновременно хумористичен и нежен, този разказ за триумфа над изпитанията е трогателно тържество на борбата с болката, в която да знаеш как да приемеш помощ е половината от успеха.

CIELA.COM

【Преди да те видя】 Сиела • Цена | Ciela.com

www.ciela.com/predi-da-te-vidya.html

Преди да те видя ⚫ от Емили Хоутън 【Сиела】 9789542837459 ➤ 10% Намаление ➤ Купете сега от онлайн книжарница ✪ Сиела ✪ Безплатна доставка ✈ над 50 лв.

CIELA.COM