Всички ние сме мечти

Добави коментар

Балерина и кинорежисьор се оказват разкъсани между любовта и изкуството в новия роман "Всички ние сме мечти" от Симона Стоева. Премиерата на книгата ще се състои на 24 март в градската художествена галерия "Борис Георгиев", в родния град на авторката - Варна, съобщават издателите от "Сиела".

По думите им това е красива история за избора между изкуството и любовта, за смелостта да преследваме мечтите си., а за да намери място в сърцата на читателите, една история трябва да ги накара да мечтаят, подобно на автора, който я е писал.

Когато прекрачва прага на училището, Иво е непоколебим в решението си някой ден да се нареди сред най-великите имена в киното. Но за да покори собствените си високи изисквания, той трябва напълно да се посвети на творчеството си - без да се сприятелява, без да се забърква в интриги и най-важното…без да си позволява да се влюбва.

Нора е най-обещаващата балерина в Академията, но за нея това далеч не е достатъчно. Очакванията към кариерата ѝ растат главоломно с всяка следваща година, заедно с безпорядъка, който бушува в душата ѝ. Но тя няма време да се разсейва. Балетът е истинската ѝ любов, a в крехкото ѝ сърце сякаш няма място за повече, докато не среща Иво.

"С впечатляващ кинематографичен размах, напомнящ стила на холивудски продукции като "Ла ла ленд", романът на Симона Стоева възхвалява човешкия порив безстрашно да следваме мечтите си, независимо от трудностите, които срещаме по пътя. И ни припомня, че във всеки един от нас се крие история, която чака да бъде разказана", коментират от "Сиела".