​Kia EV9 впечатлява с първокласен интериор и е включена в Wards 10 Best List

Добави коментар

Изцяло новият, изцяло електрически SUV Kia EV9 е отличен като един от победителите в класацията 2024 Wards 10 Best Interiors & UX. Тази престижна годишна награда отличава най-добрите интериори на автомобили и потребителско изживяване въз основа на дизайн, комфорт, материали, технологии и стойност.

© KIA

Сред 25-те интериора на нови автомобили, оценявани от съдиите, салонът на Kia EV9 се отличава с изключителен стил, иновативни функции и цялостно изтънченост.

"Развълнувани сме да видим EV9 признат за изключителния си дизайн, авангардни технологии и луксозен комфорт", каза Стивън Сентър, главен оперативен директор и вицепрезидент на КИА Америка. "Тази награда подчертава първокласното качество, което КИА е постигнала с EV9."

Съдията от Wards Боб Грицингер похвали "изящно оформения и интелигентно проектиран" интериор на EV9, като отбеляза "красивото, хоризонтално арматурно табло" и "плюшено оборудвания и приятно осветен салон за до седем души".

Футуристичният стил впечатлява съдиите

Съдиите бяха особено впечатлени от футуристичната естетика на EV9, създадена чрез смели цветове, богати текстури и уникални детайли като тактилните бутони за управление на арматурното табло. Те похвалиха и иновативните сгъваеми и разгъваеми седалки на втория ред, управлявани чрез сензорния екран.

Комфорт и гъвкавост се открояват

Освен завладяващия си външен вид, EV9 получи високи оценки за изключителния си комфорт и гъвкавост. Съдиите изтъкнаха една от най-добрите системи за амбиентно осветление, които са виждали, с възможност за персонализиране на два цвята и осветяване на втория ред, включително изтеглящата се табла и чекмеджето на централната конзола.

Обмислена техническа интеграция

Безпроблемната техническа интеграция на EV9 също впечатли с красиви екрани, лесно сдвояване на телефони и изобилие от портове и контакти в целия салон. Тези обмислени детайли затвърдиха позицията на EV9 като победител в класацията на Wards 10 Best Interiors & UX за 2024 г.

Вижте още за:

автомобил