LG представи нов пречиствател за въздух

Добави коментар

LG Electronics (LG) представя нов пречиствател за въздух – PuriCare Objet Collection Aero Furniture, на IFA 2022.

Продължението на всепризнатия PuriCare AeroTower, който от бранда представиха на CES по-рано тази година, новият настолен модел размива границите между красива мебел и иновативен пречиствател за въздух, предлагайки дизайн, който може да се адаптира така, че да отговори на индивидуалните предпочитания на потребителите, както и 360-градусово пречистване на въздуха в комбинация с удобни за потребителя функции.

Елегантен и компактен, LG Aero Furniture има сравнително компактен размер, който го прави идеален за по-малки пространства като спалня, кабинет или студио, а потребителите могат да изберат цвят на основата (Crème Rose, Crème Yellow to Crème Grey) и форма на плота (Round or Track) според собствените си предпочитания или стил на интериора в дома им.

Гладката горна част на новия иновативен продукт от LG осигурява удобно пространство за съхранение на предмети на домакинството или декоративни елементи. Освен това, в долната част са интегрирани лесно достъпни контроли за включване и изключване на устройството, както и за управление на режимите за сила на въздуха и функции за светлините. Фино разположени в близост до ръба на плота и изравнени с повърхността му, са няколко малки индикатора за Wi-Fi връзка, качеството на въздуха, силата на въздушния поток и състояние на надстройката.1

Нещо повече, новият Aero Furniture представя набор от добре обмислени функции за по-персонализирано потребителско изживяване. Потребителите могат не само да зареждат удобно техните смартфони и безжични слушалки чрез вграденото в плота на пречиствателя безжично зарядно, но и да създават приятна атмосфера, благодарение на режима за светлина. С налични осем различни цвята, от които потребителят да избира, този режим се управлява лесно чрез апликацията LG ThinQ™. Освен това, неповторимия пречиствател за въздух от LG е разработен устойчиво, като са инкорпорирани компоненти, произведени от пластмаса за многократна употреба, набавена от стари устройства и електронни продукти, като опаковката също е направена от преизползваеми материали.

Отвъд осъвършенствания си дизайн, LG Aero Furniture осигурява персонализиран комфорт у дома, с производителност, която може да се адаптира към всеки вкус. Продуктът подобрява значително качеството на въздух в затворени простванства, благодарение на многостепенната филтрация на Aero Furniture, която комбинира Ultra-fine Filter, Dust Collector Filter и Deodorization Filter от LG. Потребителите могат да се насладят и на по-чист въздух у дома, благодарение на UVnano™ технологията на LG, която намалява присъствието на вируси и бактерии около перките на вентилатора на Aero Furniture с до 99.99%.3

В допълнение, в близкото бъдеще LG ще лансира и лимитирана версия на новия пречиствател. Заедно с модели, които включват ексклузивен дизайн на декорации за плота, създадени от известни артисти като популярния южнокорейски художник Ким Сун-лу Kim Sun-woo, компанията ще представи и модели, изработени от иновативни устойчиви материали.

„Със своя адаптивен дизайн, усъвършенствано пречистване на въздуха и удобни функции за потребителя, Aero Furniture им помага да създадат уютен, персонализиран дом,“ казва Лиу Дже-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „LG ще продължава да разработва иновации за по-здравословен и добър живот, които да отговарят на разнообразните нужди на потребителите по света.“

LG ще представи последните си иновации, включително новия Aero Furniture, на своя щанд (Hall 18, Messe Berlin) на IFA 2022 в Берлин, Германия от 2-6 септември.

Вижте още за:

LG