LG разкрива най-новия си хладилник с долен фризер

Добави коментар

На IFA 2022 LG Electronics (LG) разкрива най-новия си хладилник с долен фризер, предназначен за европейския пазар.

Новият модел подобрява устойчивостта на кухнята, благодарение на енергоспестяващия Inverter Linear CompressorTM на LG, подобрено вътрешно отделение, както и изключителните технологии на компанията за запазване на свежестта като LinearCoolingTM и DoorCooling+TM.

Хладилникът с долен фризер от LG може да се похвали с клас ‘A’ енергийна ефективност – най-високия възможен според стриктната система за енергийни стандарти на Европейската комисия.1 За да получи клас ‘A’, LG подобрява структурата на кондензатора и топлообменика на хладилника, както и пътя на въздушния поток, за да постигне по-ефективно и равномерно подаване на студен въздух през хладилника.

Новият хладилник използва и невероятно ефективния и издръжлив Inverter Linear Compressor. Благодарение на него, долният фризер предлага 10% по-ниска консумация на годишна енергия в сравнение с останалите хладилници на LG с клас ‘A’ – по този начин помага на потребителите на намалят енергийния отпечатък на домакинството и да спестят от сметките за електричество.2

В допълнение на високата производителност, новият модел идва и с подобряващите свежестта технологии от LG – LinearCooling и DoorCooling+. LinearCooling намалява темперетурните вариации,3 което помага на продуктите да останат свежи за по-дълго време,4 докато DoorCooling+ изпраща студен въздух от горната част на хладилника до трудно достъпни сектори, като например кошницата на предната врата.

За по-удобно потребителско изживяване, новият хладилник с долен фризер може да бъде управляван и наблюдаван дистанционно чрез приложението LG ThinQTM за смартфони, което позволява на потребителите да управляват настройките и да проверяват оперативния статус практически от всяка локация.

Допълнително удобство дава и двустепенния сгъваем рафт и рафта за вино, като първият може да се сгъва, за да прибере по-големи предмети, когато е необходимо, а този за вино може да побере до 5 бутилки наведнъж. Нещо повече, новият модел мигновено подчертава стилния интериор в дома, благодарение на Metal Fresh™ финиша на LG.

„Новият хладилник с долен фризер използва най-впечатляващите технологии на LG, за да запази храната свежа по-дълго време, докато осигурява и изключителна енергийна ефективност и множество удобни за потребителя функции,“ казва Лиу Дже-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Изработени с крайната цел за максимална устойчивост и подобряване на потребителското изживяване в кухнята, нашият нов хладилник предлага изпълнение, удобство и стил, толкова търсени на европейския пазар.“

Посетителите на щанда на LG (Hall 18, Messe Berlin) на IFA 2022 от 2-6 септемрви ще имат възможност да разгледат невероятния хладилник с долен фризер в черен матов финиш, заедно с останалите иновации за по-добър живот от LG.

Вижте още за:

LG