Samsung Electronics представи нови монитори на CES 2023

Добави коментар

Samsung добави нови модели към линията си от монитори на CES 2023. Включително революционния Odyssey Neo G9 - първият единичен монитор с двойна резолюция с ултрависока разделителна способност, който има за цел да осигури най-поглъщащото и реалистично гейминг изживяване на пазара.

Odyssey Neo G9 - първият единичен монитор с двойна резолюция с ултрависока разделителна способност

Odyssey Neo G9 - първият единичен монитор с двойна резолюция с ултрависока разделителна способност

© Samsung

Odyssey Neo G9

Геймърският монитор Samsung Odyssey Neo G9 предлага невиждано досега изглед за геймърите със своята резолюция 7 680x2 160 и формат 32:9 на един екран. Неговият 1000R извит 57-инчов екран, оборудван с квантова мини LED технология и VESA Display HDR 1000 спецификация, осигурява изключителни резултати във всяка гейминг среда. Матовият дисплей намалява отразяването на светлината, свеждайки до минимум разсейването по време на игровите сесии.

Odyssey Neo G9 разполага и с първата в света поддръжка на DisplayPort 2.1. Тя позволява по-бърз трансфер на данни и компресия на дисплейния поток без загуби. Има честота на опресняване от 240 Hz, за да гарантира, че геймърите няма да пропуснат нито един момент по време на динамичен геймплей.

Odyssey OLED G9: По-ярки бели, по-дълбоки черни и почти безкраен цветен контраст

Odyssey OLED G9: По-ярки бели, по-дълбоки черни и почти безкраен цветен контраст

© Samsung

Odyssey OLED G9

Odyssey OLED G9 е проектиран за игри, развлечения и професионална употреба. Той разполага с 49-инчов двоен Quad-HD 1800R извит дисплей със съотношение на страните 32:9 и използва OLED осветление с технология квантови точки, за да създава живи, реалистични изображения.

В допълнение към зашеметяващото си визуално представяне, Odyssey OLED G9 може да се похвали с бързо време за реакция от 0,1 ms и честота на опресняване от 240 Hz, за да елиминира забавянето и прескачането по време на игра. Той разполага със Smart Hub, който позволява на потребителите да имат достъп до съдържание от компании като Prime Video, Netflix и YouTube, като използват интернет връзка, а Samsung Gaming Hub предлага достъп до игри от компании като Xbox и NVIDIA GeForce Now.

ViewFinity S9: интелигентно калибриране на цветовете, предназначено за творчески професионалисти

ViewFinity S9: интелигентно калибриране на цветовете, предназначено за творчески професионалисти

© Samsung

​ViewFinity S9

ViewFinity S9 (номер на модела: S90PC) е авангарден монитор, предназначен за творчески професионалисти като графични дизайнери и фотографи. Той разполага с 5K 27-инчов екран с разделителна способност 5 120 x 2 880 и широка цветова гама от 99% DCI-P3, осигуряваща ясни, реалистични детайли и точно представяне на цветовете. Вграденият в монитора Color Calibration Engine позволява на потребителите да регулират баланса на бялото, Gamma и RGB цветовия баланс за прецизен цвят и яркост на екрана, а матовият му дисплей свежда до минимум отраженията и отблясъците.

В допълнение към изключителните си визуални характеристики, ViewFinity S9 предлага и редица опции за свързване, като например USB-C и Thunderbolt 4. Той също така е снабден с 4K SlimFit камера.

Smart Monitor M8: обединяване на продуктивност, забавление и ежедневие

Smart Monitor M8: обединяване на продуктивност, забавление и ежедневие

© Samsung

Smart Monitor M8

Samsung Smart Monitor M8 може да се похвали с елегантен и тънък дизайн и се предлага в 27-инчов и 32-инчов размер, като и двата са с 4K резолюция. Мониторът се предлага в четири цвята: Daylight Blue, Spring Green, Sunset Pink и Warm White. Регулируемата на височина стойка има възможност за накланяне и позволява завъртане на екрана на 90 градуса.

Чрез вградения хъб SmartThings Hub Smart Monitor M8 може да контролира и управлява стотици устройства, включително лампи, камери, звънци, ключалки, термостати и др. В бъдеще Samsung планира да разшири съвместимостта и използваемостта на устройствата, като поддържа функционалността на Matter и стандартите на Home Connectivity Alliance.

Потребителите могат да получат достъп до популярни стрийминг услуги като Prime Video, Netflix и YouTube чрез Smart Hub, както и до универсалната платформа за стрийминг на игри на Samsung - Gaming Hub. Функцията My Contents показва персонализирани снимки, графици и друга полезна информация на екрана, когато мониторът е в режим на готовност.

Подобрената SlimFit камера в Smart Monitor M8 е с 2K резолюция и работи с приложения за видеоконференции като Google Meet.

Вижте още за:

Samsung монитори