5 причини да си купиш достъпен 5G смартфон като moto g62 точно сега

Добави коментар

В разгара на динамичния летен сезон, все повече се усеща нуждата да разполагаме със смартфон устройство, което да ни е доверен спътник в забавлението или пък в изнесения офис на плажа.

С напредването на технологиите, телефонът отдавна не е просто средство за провеждане на разговор, а неизменна част от ежедневието ни. Той ни предоставя достъп до цялата възможна информация на света, заснема най-любимите ни моменти, верен помощник е в работата ни от разстояние, а често дори измества телевизионния екран за и стрийминга на филми, игри и видео съдържание. Всички тези удобства стават още по-достъпни за потребителите благодарение на 5G свързаността, която позволява мигновено зареждане, а свалянето на филм се извършва само в рамките на минути.

Представяме ти 5 летни причини защо именно сега е моментът за достъпен 5G телефон като новия moto g62 от Motorola!

Батерия, която издържа колкото теб

По време на летния ти отпуск, последното нещо, за което искаш да мислиш е дали батерията ти ще издържи докрай на всичките летни емоции през деня. Тук от Motorola отново са помислили за удобството на потребителите, като новото им 5G предложение, moto g62 разполага с 5000 mAh батерия, елиминирайки нуждата да мислиш за презареждане на телефона.

Така свободно можеш да се отдадеш на часове стрийминг на плажен плейлист, заснемане на живописни планински кадри, или пък предаване на лайв връзка от музикален фестивал на 5G скорост. Във всички случаи, телефонът ти ще издържи точно колкото ти трябва.

Виртуално преживяване на друго ниво

Благодарение на мигновеното 5G свързване, стриймингът на аудио и видео съдържание на moto g62 се случва мигновено във възможно най-кристално качество. Това означава, че забавлението на лятната ти почивка ще бъде подсигурено на максимална скорост, независимо дали си на път или разпускаш на хамак.

Ултраширокият 6.5‘‘ Full HD+ дисплей на g62 също го прави изключително подходящ за гледане на видео съдържание и играене на игри. Високата честота на опресняване от 120 Hz и двойните стерео високоговорители от Dolby Atmos пък позволяват многоизмерно виртуално преживяване, с което буквално ще се потопиш в любимия си сериал.

Камера, която ще те впечатли

При по-бюджетните модели телефони, всичко което ни интересува е камерата да се представя достатъчно добре, че да улови любимите ни моменти по всяко време на деня, дори и при по-слаба осветеност.

Тук moto g62 отново се явява чудесна инвестиция за лятото, тъй като 50 MP му основна камера е оборудвана с технологията Quad Pixel, която осигурява 4 пъти по-голяма чувствителност при слаба светлина и следователно 4 пъти по-качествено заснемане при всякакви условия. Опцията за снимки с 8MP широкоъгълен обектив на предната камера пък се оказва страхотна за груповите селфита от плажа.

5G връзка и всички необходими функционалности на достъпна цена

Може би една от най-ключовите причини да инвестираш в нов телефон с 5G връзка точно сега е именно примамливата цена на новото предложение от motorola - moto g62. Моделът е един от най-достъпните 5G смартфони, като съчетава изчистен и красив дизайн с основните ключови функционалности, необходими на един потребител, захранван от мобилния процесор Snapdragon® 480 и 4GB или 6GB RAM памет.