Adidas x Karlie Kloss с колекция за ежедневната активност

Добави коментар

Днес Adidas обяви, че е обединила усилията си с дългогодишния си партньор Карли Клос, за да създаде нова колекция, която ще се предлага от 17 май. Вдъхновени от страстта на Карли Клос да насърчава следващото поколение момичета и жени да водят активен начин на живот, артикулите са проектирани така, че да бъдат универсални и стилни, като пресичат дизайна, модата, спорта и технологиите.

© Adidas

За първи път дрехите в колекцията включват QR код, който позволява на потребителя да проучи вдъхновението зад тях.

Колекцията, породена от любовта на Карли към модата и спорта в равни части, включва 17 артикула облекло, 3 предложения за обувки и 2 аксесоара с технологични графични щампи.

© Adidas

Артикулите в колекцията варират от функционални базови дрехи за тренировка до модерни лайфстайл елементи, които са създадени за комфорт и функционалност, без да се прави компромис със стила. Ключовите артикули включват кремавия пуловер с голям размер "KK", съчетан с разкроени черни панталони, за стилна ежедневна визия. Висококачествените артикули от главата до петите са с графични щампи, изпълнени с технологии, заедно с редица спортни шорти в пролетни жълти нюанси и розово бомбър яке в стил "варсити".

Всяка част е проектирана така, че да пресича ефективността и стила, което я прави идеална за преход от ежедневието към тренировъчното студио и обратно.

Карли Клос коментира: "Следващото поколение млади хора са запалени по благосъстоянието и активността. Тази страст е вдъхновението за тази колекция от 22 части, която съчетава стил с функционалност за универсални визии, които могат да се носят всеки ден, без значение от повода. Любимата ми част от колекцията обаче е как тя съчетава любовта ми към модата и технологиите със специален QR код, който позволява на хората да изследват вдъхновенията зад тази колекция. Толкова съм очарована от начините, по които модата и технологиите могат да се пресичат; наистина вярвам, че това е бъдещето на модата. Работата с adidas за създаването на това уникално преживяване за потребителите беше толкова забавна и съм изключително развълнувана, че хората не само ще се насладят на комфорта и стила на тези артикули, но и ще разгледат отблизо как сме ги създали."
© Adidas

Създадена за оптимално представяне и комфорт, колекцията включва технологията на тъканите adidas AEROREADY, за да запази сухотата на атлетите и творците, докато се движат. В допълнение към сливането на стил и изпълнение, при визията на героите в колекцията е използвана технологията NO DYE. Технологията NO DYE работи с естествения цвят на материала, за да премахне жадната за вода част от процеса - фазата на предварителна обработка на конвенционалните техники за боядисване. Естествено оцветената тъкан се нуждае от последваща обработка, за да постигне същите експлоатационни качества, но все пак постига средно 60% икономия на вода и енергия. Сътрудничеството между adidas и Karlie Kloss е още една стъпка към мисията на adidas да помогне за премахването на пластмасовите отпадъци. Артикулите в колекцията са изработени частично с Parley Ocean Plastic - преосмислени пластмасови отпадъци, прихванати на отдалечени острови, плажове, крайбрежни общности и брегове, като се предотвратява замърсяването на нашия океан.

Колекцията adidas x Karlie Kloss ще бъде налична на adidas.com на 16 май 2022 г.

© Adidas
  • Adidas и Карли Клос обединяват усилията си за третата си колекция, в която са включени универсални и стилни артикули, пресичащи се в областта на дизайна, модата, спорта и технологиите.
  • Ключовите елементи включват свръхголям кремав пуловер "KK", съчетан с разкроени черни панталони, както и висококачествени изделия с графични щампи, изпълнени с технологии
  • За първи път моделите са снабдени с QR код, който дава представа за вдъхновението на колекцията

Вижте още за:

обувки маратонки