AEHRA преобразява изживяването в автомобила с несравнимо пространство, материали

Добави коментар

AEHRA, нова марка електрически автомобили, разкри интериорния дизайн на своя първи автомобил - SUV. Автомобилът разполага с впечатляващо триметрово междуосие и предлага несравнимо ниво на комфорт, технологии, материали и използваемост.

AEHRA е първата марка електрически автомобили в Италия

AEHRA е първата марка електрически автомобили в Италия

© AEHRA

Интериорът на AEHRA SUV се отличава с екран с пълна ширина на таблото за управление на интерфейса човек-машина (HMI), който осигурява значително подобрение на развлеченията и производителността в автомобила. Когато автомобилът е в режим на шофиране, екранът показва информация като скорост, обхват и навигационни инструкции, а външните зони служат като виртуални външни огледала. Когато автомобилът е паркиран, екранът може да се разшири нагоре, за да се създаде домашно кино или офис среда. AEHRA е подала заявка за патент за това решение. В допълнение към основния екран автомобилът има и втори, по-малък сензорен екран, разположен между водача и пътника, който им позволява лесно да управляват различни функции на автомобила. SUV-ът е оборудван с отличителен волан, наподобяващ хомот, и включва логото на AEHRA и значка с италианското знаме, като подчертава факта, че AEHRA е първата марка електрически автомобили в Италия.

© AEHRA

AEHRA SUV предлага уникална функция в салона си с HMI екран с пълна ширина, който може да се адаптира към различни режими на шофиране и паркиране. При шофиране екранът показва съществена информация за водача, като скорост, обхват и навигационни инструкции, като същевременно служи и като виртуални външни огледала, използвайки изображения с висока разделителна способност от предните странични камери.

Когато SUV е паркиран, екранът може да се изтегля нагоре, превръщайки автомобила в домашно кино или офис пространство. Този иновативен дизайн е възможен благодарение на външната форма на SUV, която позволява по-просторно вътрешно пространство. AEHRA е подала заявка за патент за това решение и вярва, че то ще постави нов стандарт за забавление и продуктивност в автомобила.

В SUV на AEHRA има по-малък сензорен екран, разположен в центъра на ръчно шитото кожено табло между водача и пътника. Този екран позволява на двамата пътници на предните седалки лесно да управляват различни функции на автомобила, като навигация, отопление и вентилация и развлечения. SUV-ът има и отличителен волан с продълговата форма, наподобяващ ярем, с логото на AEHRA и гордо поставена значка с италианското знаме, което показва, че AEHRA е първата марка електрически автомобили в Италия. Малка цифрова лента в горната част на волана предоставя на водача допълнителна важна информация.

Автомобилът разполага с впечатляващо триметрово междуосие и предлага несравнимо ниво на комфорт, технологии, материали и използваемост

Автомобилът разполага с впечатляващо триметрово междуосие и предлага несравнимо ниво на комфорт, технологии, материали и използваемост

© AEHRA

Вижте още за:

автомобил