Intelligent Music Project започва лятно турне

Добави коментар

Българската рок група Intelligent Music Project, заедно със своя основен вокалист Рони Ромеро (Rainbow) ще се завърнат на живо на българската сцена през август и септември. Концертите са част от турнето The Unconditioned Tour в подкрепа на седмия албум на групата.

"И тази година няма да пропуснем да се срещнем с нашите фенове в по-големите български градове. Освен нови песни, екипът ни е подготвил още по-атрактивно шоу - сценични ефекти, екрани и мултимедия. Погрижили сме се за всичко, хората единствено трябва да дойдат и да се забавляват", разказват от екипа.

Първият концерт е на 17 август в Пловдив, следват 31 август - Стара Загора, 3 септември - Варна, 4 септември - Бургас, 9 септември - София, 20 септември - Русе, 24 септември - Букурещ.

Unconditioned - седмият албум на Intelligent Music Project, ще излезе на 27 юли - в деня на сватбата на основният вокалист на групата Рони Ромеро с неговата годеница Корина, където кумове ще бъдат сем. Врабевски, разказват от екипа.

"Unconditioned е албум, посветен на безусловната обич като решаващ фактор за нормализацията на съвремието ни. Тази обич трябва да е насочена най-вече към нашите деца, защото именно те са бъдещето, а ние сме тези, които трябва да ги напътстваме и възпитаваме да взимат смели решения и да живеят за хората около себе си. Само с повече такива хора светът ще стане по-добър“, казва създателят и продуцент на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

Част от Unconditioned е и Intention, с която групата представи България на "Евровизия" (2022) в Торино. Освен конкурсната версия обаче в албума ще бъде включен и оригиналният, по-дълъг вариант на песента, както и караоке версия.

В албума като барабанист и музикален копродуцент се завръща легендарният Саймън Филипс ("Тото").

Вижте още за:

Intelligent Music Project