Motorola представи новите попълнения в серията moto g

Добави коментар

Motorola е бранд, който винаги се е стремил да развива технологичната индустрия и да подобрява начина, по който хората по света откриват, споделят и се свързват помежду си. И днес компанията продължава този си ангажимент с обявяването на новите moto g устройства - moto g53 5G, moto g23 и moto g13.

Всички те са прецизно разработени, за да предложат на потребителите модерен дизайн, създаден за заснемане на зашеметяващи снимки и осигуряване на поглъщащо многоизмерно звуково изживяване. Серията moto g винаги е поставяла акцент върху предоставянето на най-значимите иновации, нови технологии и функции на максимално много потребители.

Запознайте се с най-новите устройства в moto g серията:

moto g53 5G

Moto g53 5G подчертава блясъка на всеки кадър. 50MP сензор на устройството запечатва красиви снимки, които винаги да изглеждат по най-впечатляващия начин. Новото попълнение в moto g серията пристига и с Quad Pixel технология и специална Macro Vision камера за екстремно близки планове.

Това устройство не само прави невероятни снимки, но и предлага светкавично бързи скорости и свързаност. Moto g53 5G e задвижвано от мобилната платформа Snapdragon® 480+ 5G и 4/6/8 GB RAM, което дава възможност на потребителите да се насладят на скоростта, възползвайки се максимално от 5G мрежите. ТВ предаванията се изтеглят за секунди5, видеоклиповете се стриймват без усилие, а поддържането на социални мрежи върви изключително гладко. Освен това, с до 8GB памет, приложенията и информацията остават в готовност във фонов режим, така че всичко да работи плавно. Безспорно предимство на moto g53 e и мощната му продизводителност на достъпна цена.

6,5-инчовият 120Hz дисплей предлага зашеметяващ и детайлен изглед, идеален за нуждите на мобилните развлечения. Потребителите няма няма нужда да се притесняват и за живота на батерията, защото устройството разполага с огромната 5000mAh батерия3.

Moto Secure и Family Space

moto g53 5G се предлага в комплект с Thinkshield for mobile - допълнително ниво на сигурност, което засилва защитата на всяко ниво. За да улесни потребителите да се възползват пълноценно от всички функции за сигурност, Motorola добавя и новото приложение Moto Secure към moto g53 5G.

Moto Secure е дестинацията за всички важни функции за сигурност и поверителност на Motorola смартфона. Потребителите могат сами да управляват сигурността на мрежата, да контролират разрешенията на приложенията и дори да създадат своя тайна папка за най-чувствителните си мобилни данни. Независимо дали става въпрос за гарантиране на безопасността на изтеглянията или за добавяне на допълнителен слой защита, Moto Secure е всичко необходимо за предотвратяване на мобилни заплахи.

Motorola има удоволствието да предложи и Family Space в moto g53 - специално обособено "безопасно място", където децата могат да учат и играят. Family Space позволява на родителите да задават ограничения за времето, прекарано на екрана, да контролират кои приложения са достъпни и дори да създават множество профили, като в крайна сметка насърчават здравословния дигитален опит, помагат да се държи нежелано или неподходящо съдържание далеч от децата и дават възможност на всеки да изследва сам елементите на дигиталния свят.

moto g23

Moto g23 е следващото ново попълнение в серията. Устройството заснема кристално ясни снимки с изключително качество. С 50-мегапикселова основна камера с технология Quad Pixel кадрите са изключително детайлни, дори и при слаба светлина.

Moto g23 се предлага и със специална Macro Vision камера и 125º ултраширокоъгълен обектив.

Потребителите ще имат удоволствието да разглеждат заснетите кадри на зашеметяващия 6,5-инчов HD+ дисплей на устройството, проектиран, така че показва снимките с най-ярките детайли.

Това устройство се предлага с невероятно бърза честота на опресняване от 90 Hz, така че превключването между приложенията, играенето на игри и превъртането на уебсайтове да върви гладко и плавно.

Moto g23 пристига с 30W зареждане TurboPower™, което осигурява часове енергия само за няколко минути.4 С дългия живот на батерията потребителите могат да слушат плейлисти по-дълго и да водят видео чат с приятели часове без да мислят за зареждането на устройството. .3 Moto g23 има и бърза, адаптивна производителност на процесора MediaTek® Helio G85.

Всеки детайл от дизайна на moto g23 е прецизно обмислен и внимателно конструиран. Това устройство се отличава с изключително елегантен дизайн, притежаващ тънък корпус и тесни рамки. Актуализираният корпус на камерата отбелязва развитието на Motorola в областта на камерата и предоставя възможност за страхотни фотографски изживявания. Сензорът за пръстови отпечатъци е позициониран отстрани на устройството, което го прави лесно достъпен и помагащ за поддържането на оптимизиран външен вид.

moto g13

Moto g13 - следващото ново устройство в moto g семейството, също разполага с невероятна система от камери, за да превърне всеки момент в незабравим спомен. С 50МР сензор, комбиниран с технологията Quad Pixel, потребителите могат да очакват красиви и оживени снимки, независимо от светлината в момента на заснемане. За да допълни тази усъвършенствана система от камери, moto g13 разполага и с Macro Vision камера, отделен сензор за дълбочина и 8MP предна камера.

Потребителите ще имат възможността да се възползват от предимствата на зашеметяващия 6,5-инчов 90Hz HD+ дисплей, с който съдържанието оживява.

Moto g13 пристига и с мощна дълготрайна батерия, готова да издържи часове слушане на музика и безкрайни видеочатове с приятели.3

Устройство е задвижвано от бързата и адаптивна работа на процесора MediaTek® Helio G85 и възможността за свързване през Wi-Fi или 4G мрежи.

Софтуер и сигурност

Всички нови попълнения в moto g серията работят с изчистена версия на Android 13, котято спомага за предотвратяването на софтуерни забавяния или дублиращи се приложения. Android 13 предоставя и всевъзможни начини за персонализиране. С помощта на Material You потребителите могат и да персонализират приложенията по цвят, тема и език. Дори мултимедийният плейър ще отговаря на персоналния музикален вкус на всеки. My UX прави устройството лесно за управление с помощта на прости жестове, като потребителите могат да персонализират настройките за забавление, създавайки неповторим външен облик.

moto e13

В допълнение към новото семейство moto g Motorola представя и moto e13.

Лесен за носене и проектиран да изпълнява нуждите на потребителите, moto e13 определено извежда нивото на основните функции на следващо ниво. Най-новото попълнение в семейството на moto e предлага тънък, елегантен и лек дизайн, което го прави идеален спътник за натовареното ежедневие на потребителите. Лекото му тегло позволява лесно гледане и транспортиране, а неповторимите му цветове го превръщат в забележително модно решение. Потребителите имат възможността да се потопят истински в съдържанието, благодарение на 6,5-инчовия HD+ дисплей, който предлага кристална яснота, и пространствения звук на Dolby Atmos®, който разкрива по-голяма дълбочина и детайли в мобилните забавления.

Потребителите ще имат възможността и да извлекат максимума от деня с издръжливата батерия с капацитет 5000 mAh3

moto e13 също така поддържа 5GHz и 2.4GHz двулентови Wi-Fi честоти6, което предоставя повече възможности за безпроблемна свързаност. Освен това Bluetooth® 5.07 позволява по-високи скорости на предаване на данни, по-дълъг безжичен обхват и подобрена енергийна ефективност. Потребителите могат да разчитат и на повишаване на мощността с осемядрен процесор, който подобрява видеочатовете и дори възможностите за снимки с изкуствен интелект за оптимизирано изживяване. Освен тези, moto e13 предлага и редица други фотографски функционалности с 13-мегапикселовата система за камери с изкуствен интелект и 5-мегапикселовата селфи камера, които помагат да правите зашеметяващи снимки по по-лесен начин.

Наличност и цени

Новите попълнения moto g53 5G, moto g23 и moto g13 ще се появят в Европа през следващите седмици.

moto g13 ще се предлага в два цвята: blue lavender и matte charcoal, като препоръчителната му крайноклиентска цена в свободна продажба е 309лв

moto g23 ще бъде наличен в три цвята: pearl white, steel blue and matte charcoal и пристига, а препоръчителната му крайноклиентска цена в свободна продажба ще бъде 399лв.

moto g53 5G ще се предоставя в два цвята: ink blue и arctic silver и пристига с препоръчителна крайноклиентска цена в свободна продажба от 429лв.

moto e13 ще се предлага в два цвята: cosmic black и aurora green с препоръчителна крайноклиентска цена в свободна продажба от 199лв.

1. Изисква се план за услуги 5G и покритие на мрежата 5G; предлага се само в избрани райони. Свържете се с вашия доставчик на услуги за подробности.

2. В сравнение с измерената площ на стандартна камера с обхват 78° (FOV) при същото съотношение на страните.

3. Всички твърдения за продължителността на живота на батерията са приблизителни и се основават на медианния потребител, тестван в профил на смесено използване (който включва както използване, така и време в режим на готовност) при оптимални мрежови условия. Действителната производителност на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, състоянието на батерията и моделите на използване.

4. Батерията трябва да е значително изтощена; скоростта на зареждане се забавя с напредването на зареждането. Всички твърдения за продължителността на работа на батерията са приблизителни и се основават на медианния потребител, тестван в смесен профил на използване (който включва както използване, така и време в режим на готовност) при оптимални мрежови условия. Действителната производителност на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, състоянието на батерията и моделите на използване.

5. Въз основа на 5G [sub-6GHz] мрежова свързаност при среден мрежов трафик. Налично с план за услуги 5G и покритие на мрежата 5G; налично само в избрани райони; устройството не е съвместимо с всички мрежи 5G. Вижте оператора за подробности.

6. Устройството поддържа честоти на 2,4GHz и 5GHz лентата; 5GHz свързаността изисква отделно закупен Wi-Fi рутер, съвместим с или поддържащ честота на 5GHz лентата.

7. Въз основа на сравнение между Bluetooth® 5.0 и предишната версия, Bluetooth® 4.2.

Вижте още за:

Motorola