Открийте тайната на красивата кожа с Korea Beauty Week 2022

Добави коментар

От 23 до 26 юни в Сердика Център можете да се запознаете с водещи козметични марки от Корея

марки от Корея

В продължение на много години Франция и Япония се смятаха за лидери в световната козметична индустрия. През последното десетилетие, обаче, Южна Корея зае своето заслужено място в челните редици на козметичния свят, отличавайки се със своето качество, автентичност и иновативност на продуктите. Днес K-beauty продуктите се продават по цял свят, а България не прави изключение от тази тенденция. Именно затова, Сердика Център става домакин на изложението „Korea Beauty Week“ с цел да разкрие на своите клиенти тайните на красивата кожа.

От 23 до 26 юни, Котра София – Търговска секция към Посолството на Република Корея, съвместно със Сердика Център кани всички любители на корейската козметика на третото издание на „Korea Beauty Week“. По време на събитието, посетителите на търговския център ще имат възможност да се запознаят и да закупят продукти от водещи марки като MISSHA, PURITO, KUNDAL, A’pieu, Dr. Oracle и други. Тази година изложението ще се проведе и със специалното участие на Лили Дрогерие, които ще представят 4 популярни корейски марки, част от портфолиото им.

Участниците в изложението ще се запознаят и с новите тенденции на водещите корейски марки, сред които е и постигането на „стъклена кожа“- привидно прозрачна, блестяща и дълбоко хидратирана кожа. Това до голяма степен се дължи на висококачествените слънцезащитни филтри от ново поколение, които са характерни за корейските продукти. Освен това, посетителите ще могат да получат лична консултация на място, както и да закупят някои от висококачествените продукти.

По време на „Korea Beauty Week“, феновете на източната козметика ще открият популярни марки като:

  • MISSHA, известна със своите натурални и качествени продукти, без съдържание на консерванти и изкуствени съставки;
  • A’pieu, които предлагат продукти за грижа за кожата и декоративна козметика;
  • Маските за лице и тяло на Cettua, разработени с грижа за тийнейджъри и жени между 20 и 30-годишна възраст, които търсят ефективни и лесни за употреба продукти на достъпна цена;

Повече информация можете да получите в сайта на Сердика Център и на страницата на събитието във Фейсбук.

Вижте още за:

Сердика Център