LG STYLER представя нова ера в грижата за дрехите на CES 2024

Добави коментар

LG Electronics представя своето усъвършенствано ново решение за грижа за дрехите LG Styler на CES 2024. Включвайки ръчен уред за гладене с пара с високо налягане, динамична подвижна закачалка Dynamic Moving Hanger™ и технологията Dual TrueSteam™, най-новият Styler осигурява по-бърз и по-ефективен начин за освежаване на дрехите с подобрена ефективност на сушене и гладене.

За първи път в серията LG Styler, новият модел разполага с ръчен уред за гладене с пара с високо налягане, който улеснява премахването на намачкванията по ризи и други дрехи и спестява необходимостта от използване на отделна ютия. Потребителите могат просто да окачат намачканите си дрехи на вратата, да извадят уреда, прикрепен към долната част на Styler, и да стартират процеса на обработка с пара с натискане на един бутон. Ръчният уред използва мощна пара под високо налягане, за да проникне в дрехите, оставяйки ги гладки и меки, което значително намалява нуждата от гладене.1 Освен това, компактният размер на удобния уред под високо налягане увеличава удобството и позволява лесно съхранение във вътрешността на Styler.

Благодарение на изключителната система за динамично движещи се закачалки LG Styler може да осигури персонализирана грижа за различни видове дрехи и тъкани. За разлика от своя предшественик - подвижната закачалка, която просто се движи от страна на страна за отстраняване на праха, новата система осигурява деликатна и мощна грижа за дрехите. Тя може да се похвали с подобрено отстраняване на прах и миризми², сушене и премахване на намачкването с въртеливо движение, благодарение на въртящия се механизъм. Той допринася и за усъвършенстваните цикли на Styler, като например функцията за фин прах, при която дрехите се завъртат и разклащат до 350 пъти в минута, за да се отстранят големите и фини прахови частици³.

Ключова характеристика на новия Styler е технологията Dual TrueSteam на LG. Вместо един нагревател, Dual TrueSteam използва два нагревателя за кипване на водата и генериране на пара, което позволява по-прецизен контрол на обема и силата на парната струя. Курсът за деликатни тъкани като коприна и кашмир използва само един от двата нагревателя на системата, осигурявайки нежна грижа за тъканите чрез оптимизиран контрол на потока пара. Dual TrueSteam също така дава възможност за санитарния цикъл на Styler – специализирана функция, който поддържа дрехите хигиенично чисти, като елиминира над 99,99 % от микробите и 11 различни вида вредни бактерии.₄

Освен това най-новото решение на LG за грижа за дрехите има вградена вентилационна система за автоматична циркулация на въздуха в помещението. То предлага и функция за изсушаване, която може да събере до 10л. влага5 от помещението, без да се отваря вратата на Styler; осигурява приятна среда в помещението и предотвратява овлажняването на дрехите, след като са били "освежени от LG Styler".

За по-удобно управление спестяващата време преса за панталони на новия Styler е с подобрена структура на окачване, която позволява по-остри гънки без бръчки. Нещо повече, новият Styler има интуитивен за използване LCD сензорен екран, който прави избора на програма - бърз и лесен.

„Новият LG Styler е универсално решение за грижа за дрехите, което осигурява оптимална грижа за различни материи и оптимално удобство за нашите клиенти“, каза Лю Дже-Чол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Като пионер в системите за грижа за дрехите, LG ще продължи да подобрява възможностите на LG Styler, като предефинира управлението на гардероба и направи по-лесно от всякога поддържането на свеж вид и мирис на дрехите."

1 Тествано от Korea Apparel Testing & Research Institute (KATRI) с помощта на вграден удобен уред под високо налягане в новия LG Styler върху памучна бизнес риза. Видимите намачквания са намалени с 50 %.

2 Тествано от Korea Apparel Testing & Research Institute (KATRI) с помощта на функцията Refresh на новия LG Styler върху памучна бизнес риза съгласно стандарта KS K 0891:2014.

3 Въз основа на резултатите от вътрешните тестове на LG, оборотите в минута (RPM) на динамичната подвижна закачалка на новия LG Styler варират от 120 до 350 в зависимост от функцията. Резултатите могат да се различават в зависимост от действителните употреби и факторите на околната среда.

4 Според изследванията на Intertek санитарната функция елиминира 99,99 % от 11 вида вируси, включително вируси на грип А (H1N1, H3N2), вирус на грип В, вирус на инфекциозен ринотрахеит по говедата (IBRV), вирус на епидемична диария по свинете (PED), вирус на ентеро А по свинете, човешки коронавирус OC43, вирус на инфекциозен кучешки хепатит, вирус на рота, вирус на хепатит А и Рино-вирус. Неотдавнашен експеримент, проведен от KATRI, също показа ефективността на санитарната функция при неутрализирането на дървеници.

5 Въз основа на резултатите от вътрешните тестове на LG функцията за изсушаване на LG Styler събира 10 литра влага за 24 часа, измерена в затворено пространство с температура 27 градуса по Целзий и 60 % влажност (вратата на LG Styler е отворена под ъгъл 45 градуса или повече). Производителността на изсушаване може да варира в зависимост от средата на използване.